May

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 2. Dönem  2. Yazılı Tarihleri

May

Öğrencilerimiz deniz kirliliği, küresel ısınma, sıfır atık, çevre bilinci , geri dönüşüm konularında bilgilendirildiler. Sunum, anlatım ve  değerldirmelerde bulunan proje kordinatörlerine teşekkür ederiz.

Nis

Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Nice güzel bayramlara.

Nis

Öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizi resfebe turnuvasına hazırlayan öğretmenlerimiz Merve ÖZLEK ve Merve CAMBAZ'a teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencimizi akıl  zeka oyunlarına hazırlayan öğretmenlerimiz Merve ÖZLEK ve Şengül ÖZLEN 'e teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz.

Nis

Beden eğitimi öğretmenimiz Şengül ÖZLEN'i ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda Başlatılan "Temiz Sınıfım" Uygulamasında Bu Haftaki Birincilerimizi Seçtik.

5. Sınıflarda 5/C

6.Sınıflarda 6/D

7.Sınıflarda 7/E

8.Sınıflarda 8/E  bu haftaki birinciliği alıp Temizlik Kupasını sınıflarına götürdüler.

Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Ana sınıfı öğrencilerimize çocuk bölümünde hikaye anlatım etkinliği gerçekleştirildi.Ana sınıfı öğretmenimiz Elif İNCİ'ye teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Merve ÖZLEK öğretmenimize teşekkür eder , Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

8. Sınıflarımız Müdür Yardımcımız ,Rehber Öğretmenlerimiz ve Sınıf rehber öğretmenlerimiz ile birlikte Mesleki tanıtım amacıyla ilçemizde bulunan Ulviye Matlı Fen Lisesi, Karacabey Anadolu Lisesi, Dayı Karacabey Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini ziyaret edip okulları yakından tanıma fırsatını buldular. Ziyaretlerimizde bizi ağırlayan ve emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Voleybol erkek takımımız Karacabey şampiyonu oldu.Takımı turnuvaya hazırlayan Beden eğitimi öğretmenimiz Şengül ÖZLEM'e teşekkür eder, Voleybol takımımıza başarılar dileriz.