Ara

Programı hazırlayan  Türkçe öğretmenlerimiz  Huriye GÖKMEN'e Cansel ÖZGEN''e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Maçı 43-15 kazanan takımımızı ve değerli Yakup hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Ara

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Bilgen TOPALAN rehberliğinde öğrencilerimizle hazırlanan gazete yayımlandı.

Dosyayı indirmek çin link

Ara

Proje kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz sözlük yarışmasının kazananı 5-C Sınıfından İSRA TECEM ÇUKUR öğrencimiz olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Ara

Sevgili öğrenciler, Türkçenin Zenginlikleri Projesinin bu haftaki etkinliği bir cümle/afiş hazırlama. Size sınıf gruplarindan gönderilen Yunus Emre sözlüğünden seçtiğiniz en az 3 kelimeyle bir cümle kurmanız ve bu cümleye uygun bir afiş hazırlamanız isteniyor. Bilgi sahibi olmanız için Yunus Emre ile ilgili kisa bir bilgi de paylaşıyoruz. Katılım isteğe bağlıdır. Katılmak isteyenler haftasonu afişini hazırlayıp önümüzdeki hafta Türkçe öğretmenlerine teslim edebilirler.

Ara

Velimiz evde birlikte yaşadıkları kediyi sınıfımıza getirip çocuklara kedilerle ve onların bakımlarıyla ilgili bilgiler verdi.Ayrıca etkinlik sonunda çocukların sokaktaki kedilere vermesi için hazırlanan kedi mamaları dağıtıldı.Çocuklar etkinliği çok sevdiler ve hayvan sevgisinin önemini anladılar.

Ara

Öğrencilerimiz ve velilerimiz  EBA platformu üzerinden içerikler izletildi.

Ara

Öğrencilerimize  sunum ve bilgilendirme çalışmaları yapan Pisikolog sibel Kılınç'a ve diyetisiyenimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkçenin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilk etkinliğimiz "Bilen Oturur"u gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz dinledikleri Anadolu masalında geçen eş anlamli kelimeleri belirleyip eş anlamları ile eslestirdiler.

Kas

İstiklal Marşının ardından şiir, orotoryo gösterileri ve koronun seslendirdiği şarkılardan sonra aramıza yeni katılan öğretmenlerimizin konuşması ile programımız devam etti .Bu güzel programı hazırlayan öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Kas

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın ardından  günün anlam ve önemi hakkında konuşma, şiir ve "Bir Resim Yap Çoçuğum Adlı  Atatürk Portre Göstersi" yapıldı. Ana sınıfımızın her çoçuk Atatürk'Tür adlı fotoğraf çalışması için ana sınıfı öğretmenimize ve  programı hazırlayan  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Afet farkındalık eğitimlerinin öğrenci ,veli ve çalışanlarımıza izletilmesinde rehberlik eden öğretmenlerimize teşşekür ederiz.