Kas

2022 yılı turnuvasına bu yıl aramızdan ayrılan değerli meslektaşımız Mustafa Şentürk'ün adı verildi. Hocamızın anısına ve adına yakışan saygılı, hoşgörülü bir turnuva olması dileklerimizle. Tüm takımlara başarılar dileriz.

Ekm

Öğrencimize  1.lik ödülü Okul Müdürümüz  Oktay KÖSEOĞLU tarafından takdim edildi. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Bilişim teknolojileri öğretmeni Vedat DUMAN öncülüğünde  Türkçe öğretmenleri, Matematik  öğretmenleri ve ingilizce öğretmenlerimiz rehberliğinde  öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleştirilen kodlama etkinlikleri sonrası sertifikalarımızı aldık.Öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

11 hikayeden oluşan Dijital hikayeler serimizde desteklerinden dolayı Karacabey Kaymakamı Sn. Tahsin KURTBEYOĞLU'na , Karcabey belediye başkanı Sn.Ali ÖZKAN'a İlçe Millli eğitim Müdürümüz Sn. Emin DİNGİN'e okul Müdürümüz Oktay KÖSEOĞLU'na proje rehber öğretmenlerimiz Çiğdem ÖZKAN,Vedat DUMAN,Uğur GÖKMEN,Zeynep GÜÇLÜ ARAT,Uğur VANLI, Melek YAVUZ ZIRHLI ve Projemizde gezilerde, seslendirmelerde ve yazarlık konusundaki bilgi ve beceri paydaşı olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Yürütücülüğünü okulumuz  Türkçe Öğretmeni Çiğdem ÖZKAN'ın  yaptığı eTwinning projemizde öğretmenlerimiz ZOOM üzerinden bir araya gelerek projenin basamaklarını incelediler ve görev paylaşımlarını yaptılar.

Ekm

Yürütücülüğünü okulumuz Türkçe öğretmeni Çiğdem ÖZKAN'ın yaptığı eTwinning projemizde Karacabey İlçemizden; 14 Eylül Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu,Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş ACARCA Ortaokulu, Dayı  Karacabey Lisesi; Erzincan'dan BİLSEM öğretmenleri ve Romanya'dan dört yabancı ortak  ile  beraber çalışıyoruz.Projemizde öğrencilerimizin geleceğin mesleklerini öğrenmeye istekli olmalarını ve farkındalıklarını artırmalarını sağlayıp,kendilerine uygun olan mesleğe karar verme veya seçme şansı vermeyi amaçlamaktayız. Onlar yeni ufuklara yelken açarken biz de onlara ışık tutacağız ve böylece geleceğe umutla bakabilecek pencereleri açacağız.