Mrt

Voleybol erkek takımımız Karacabey şampiyonu oldu.Takımı turnuvaya hazırlayan Beden eğitimi öğretmenimiz Şengül ÖZLEM'e teşekkür eder, Voleybol takımımıza başarılar dileriz.

Mrt

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir ve oratoryo gösterisi ile programımız sona erdi. Programı hazırlayan ve sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sayın Veli;

Okulumuz 11 Mart Pazartesi’den itibaren Eğitim -Öğretime aşağıdaki saatlerde devam edecektir.

OKULDA BULUNMA SAATİ: 8.30

1.Ders:  8.40-9.20

2.Ders:  9.40-10.20

3.Ders:  10.35-11.15

4.Ders:  11.30-12.10

ÖĞLEN ARASI: 12.10-13.10

5.Ders:  13.20-14.00

6.Ders:  14.15-14.55

7.Ders:  15.10-15.50

Mrt

Karacabey ilçe millî eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında birincilik yine Adnan Menderes Ortaokulunun. 18 okulun katılımıyla düzenlenen yarışmada birinciliği alan öğrencimiz Deniz Yoldaş Korucu'yu tebrik ediyoruz. Öğrencimizin yarışamaya hazırlanmasında emeği geçen Türkçe öğretmenlerimize ve müzik öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz  Oktay KÖSEOĞLU ve Matematik öğretmeni Murat TURAN Kordinasyonunda hazılanan deprem tatbikatı planı okulumuz idarecileri ve öğretmenleri rehberliğinde çök, kapan, tutundan sonra güvenli alana okul tahliyesi ile gerçekleştirildi.Kordinasyonu sağlayan okul müdürümüz Oktay KÖSEOĞLU'NA , Matematik öğretmeni Murat TURAN'a ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bu eğlenceli gezide öğrencilerimizin yazarlarla, kitaplar ile buluşmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Vergi bilincinin kazanılması adına  Programı hazırlayan  öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Etkinliğimizde meraklı yolculuk kitabı okundu. Kitaptaki  geri dönüşüm konusundan yola çıkarak boş süt kutularından oyuncak tasarlandı.çoçuklar ailellerininde katıldığı bu etkinlikte hem eğlendiler hem öğrendiler.

Şbt

Matematik Öğretmenimiz Solmaz ECER'in 7 Şubat tarihinde bir bebeği olmuştur. Öğretmenimize Allah analı ve babalı büyütsün dileklerimizi iletirken Kerem bebeğe de ailemize hoş geldin diyoruz.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024

Şbt

Okul Müdürümüz Oktay KÖSEOĞLU başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2. Dönem gündem maddeleri görüşüldü.