eTwinning

Ock

İngilizce Öğretmenimiz Hatice Tuğba YILDIZ ilçede bulunan öğretmenlere etwinning platformunun tanıtılması çalışmalarında yer almıştır.

Ock

Okul Müdür Yardımcımız Aycan TETİK ALGÜL 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri ve okul müdürlerine yönelik düzenlenen eTwinning bilgilendirme toplantısında konuşmacı olarak yer almıştır.

Ock

Etwinning platformunun ESEP e taşınmasıyla birlikte akıllarda oluşan soru işaretlerini ve eski etwinning platformundaki uygulamaları öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize online toplantı ile bilgilendirdik.

Ock

Öğrencilerimize etwinningte sıklıkla kullanacağımız web 2 araçlarımızı online toplantılar düzenleyip bilgilendirdik.

Mrt

Yürütücülüğünü okulumuz Türkçe öğretmeni Çiğdem ÖZKAN'ın yaptığı eTwinning projemizde Karacabey İlçemizden; 14 Eylül Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu,Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş ACARCA Ortaokulu, Dayı  Karacabey Lisesi; Erzincan'dan BİLSEM öğretmenleri ve Romanya'dan dört yabancı ortak  ile  beraber çalışıyoruz.

Projemizde öğrencilerimizin geleceğin mesleklerini öğrenmeye istekli olmalarını ve farkındalıklarını artırmalarını sağlayıp,kendilerine uygun olan mesleğe karar verme veya seçme şansı vermeyi amaçlamaktayız. Onlar yeni ufuklara yelken açarken biz de onlara ışık tutacağız ve böylece geleceğe umutla bakabilecek pencereleri açacağız.

Mrt

Yürütücülüğünü okulumuz  Türkçe Öğretmeni Çiğdem ÖZKAN'ın  yaptığı eTwinning projemizde öğretmenlerimiz ZOOM üzerinden bir araya gelerek projenin basamaklarını incelediler ve görev paylaşımlarını yaptılar.

Mrt

Yürütücülüğünü Türkçe öğretmenimiz Çiğdem ÖZKAN'ın yaptığı eTwinning projemizde 6/C ve 6/D  Sınıflarımızla 2021 Avrupa Kod Haftası etkinliğine katıldık. CODY ROBY kodlama oyununu büyük bir istek ve heyecan ile oynayan öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarttılar.

Mrt

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Hatice Tuğba Yıldız ,5-C ve 5-E sınıflarının katılımıyla yapmış oldukları "idioms and proverbs " eTwinning projesinde  her ay belirlenen deyim ve atasözleri üzerine çalışmalar yapıyorlar.

Şbt

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Hatice Tuğba Yıldız,5-C ve 5-E sınıflarıyla birlikte yaptıkları,Medyasal eTwinning projesinin ikinci masal gecesinde zoom üzerinden buluştular.5 farklı ülkeden öğretmen ve öğrencinin katıldığı gecede,öğrenciler "first dream"adlı masalı dinlediler.

Şbt

Okulumuzun ingilizce öğretmenlerinden Hatice Tuğba Yıldız 5-C ve 5-E siniflariyla birlikte yaptiklari Medyesal eTwinning projesi icin 5 farkli ülkenin öğretmen ve öğrenci ortaklariyla birlikte güvenli internet hakkinda zoom üzerinden  bilgilendirme toplantisi yaptilar.Öğrencilerimize nasil rehberlik edebiliriz icerikli bilgiler paylaşıldı.

Şbt

Karacabey Adnan Menderes Ortaokulu olarak katılımcısı olduğumuz eTwinning projesi kapsamında "Daha Güvenli İnternet" konulu online afiş sergimizi açtık.