ONE EXPERT,ONE DREAM,ONE HOPE (BİR USTA,BİR HAYAL, BİR UMUT) ETWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI.

Yürütücülüğünü okulumuz Türkçe öğretmeni Çiğdem ÖZKAN'ın yaptığı eTwinning projemizde Karacabey İlçemizden; 14 Eylül Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu,Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş ACARCA Ortaokulu, Dayı  Karacabey Lisesi; Erzincan'dan BİLSEM öğretmenleri ve Romanya'dan dört yabancı ortak  ile  beraber çalışıyoruz.

Projemizde öğrencilerimizin geleceğin mesleklerini öğrenmeye istekli olmalarını ve farkındalıklarını artırmalarını sağlayıp,kendilerine uygun olan mesleğe karar verme veya seçme şansı vermeyi amaçlamaktayız. Onlar yeni ufuklara yelken açarken biz de onlara ışık tutacağız ve böylece geleceğe umutla bakabilecek pencereleri açacağız.

Yayın: 23.03.2021 - Güncelleme: 09.01.2023 13:43 - Görüntülenme: 430