T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / KARACABEY - Adnan Menderes Ortaokulu

Oktay KÖSEOĞLU - Okul Müdürü

1964 İstanbul doğumluyum. Rize Fındıklı nüfüsuna kayıtlıyım. İlk, orta ve lise eğitimimi babamın polis olması nedeniyle çeşitli illerde okudum. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun oldum.

Öğretmenliğe 1993 yılında Karaman/Ermenek/Kazancı Lisesinde başladım. Daha sonra Amasya/Göynücek/Damlaçimen İlköğretim Okulu´nda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yaptım. 1999 yılında yöneticilik sınavını kazanarak Bolu´da 15 günlük yönetim kursuna katılmaya hak kazandım. Kursun sonunda yapılan 2.sınavda da başarılı olarak A tipi kurum müdürlüğüne atanmaya hak kazandım. 2 yıl aynı okulda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2002 yılında Karacabey Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Fizik öğretmeni olarak atandım.

2003 yılında ilçedeki münhal bulunan yöneticilik başvurusunda bulunup Okul Müdürü olarak 14 Eylül İlköğretim Okulu´na atandım. 7 yıl orda görev yaptıktan sonra sırasıyla Sultaniye ve Beylik İlköğretim Okullarında dörder yıl okul müdürlükleri yaptım.

2018/2019 Eğitim-Öğretim yılı başında kurucu müdür olarak Adnan Menderes Ortaokulu´na atandım. Halen aynı kurumda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.